PimLayer is
de nieuwe generatie PIM-software

01

PimLayer heeft
lokale service

02

PimLayer is
Up & running in 1 maand

03
PimLayer software

Ontdek de kracht en het gebruiksgemak van PimLayer
via onze gratis versie.

Het opzetten ervan is zo eenvoudig dat je er onmiddellijk zelf mee aan de slag kan. Indien nodig, kan je op elk moment naadloos overstappen naar een betalende versie als je bedrijfsbehoeften groeien.

U heeft twee opties om te starten.
Ready-to-use
Ofwel kan u kiezen uit een aantal vooraf gedefinieerde PIM-modellen, gebaseerd op de sector waarin uw onderneming werkt. Hierbij hoeft u enkel nog wat aanpassingen te doen naar uw eigen noden en wensen.
Blanco
Of je kiest voor een blanco, lege PIM-software waarbij u zelf uw eigen productstructuur en productspecificaties kan instellen.
Ervaar nu de kracht en het gebruiksgemak van PimLayer. Start nu met het verbeteren van uw productbeheer en het verhogen van uw efficiëntie!
Start gratis PimLayer voor jouw organisatie:
Try for free
PimLayer software

Partners

Onze PimLayer partners zorgen voor een naadloze integratie van de PIM-software in jouw bedrijfsprocessen en helpen je om alle functionaliteiten en integraties te benutten.
PimLayer is de missing link tussen ERP en E-business, waardoor je een ononderbroken stroom van informatie krijgt van bij jouw leveranciers en ERP naar je eigen webshop of andere marketplaces. Laat de implementatie en onboarding over aan jouw E-Commerce of ERP software partner en zie je bedrijf groeien.
Certified partner

ESC - Belgium

Certified partner

Aware NV - Belgium

Certified partner

Blue Mind - Belgium

Staat jouw software-partner nog niet op onze lijst?
Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!
PimLayer software

Testimonials

Bij PimLayer kunnen we je de garantie geven dat je PIM-software
up & running is in 1 maand. Hoe doen wij dat?
Loading...