Veelgestelde vragen

PimLayer is een krachtig PIM/DAM-platform dat bedrijven in elke sector helpt om hun productinformatie efficiënter te beheren en hun verkoop te stimuleren.

Een PIM (Product Information Management) is gericht op productgegevens, terwijl een DAM (Digital Asset Management) gericht is op digitale bestanden zoals documenten, afbeeldingen, video's en audio.

PimLayer biedt drie verschillende prijsniveaus aan, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf. Er is een gratis versie die iedereen onmiddellijk kan gebruiken. Deze versie heeft wat minder mogelijkheden om te connecteren met andere software en enkele limieten op de hoeveelheid gegevens.

Dan heb je PIM Pro voor € 849 per maand. Hiermee heb je alle functionaliteiten, maar er zijn een paar beperkingen qua aantal SKU's.

In het plan PIM Elite krijg je voor € 1195 per maand de volle functionaliteit met voor de meeste organiaties onbeperkt gebruik.

Voor grote implementaties of uitzonderlijke behoeftes aan connectiviteit of data-opslag, is er PIM BIG. Neem een kijkje op de pagina met prijzen.

Ja, er is een gratis versie van PimLayer beschikbaar. Als beheerder van jouw onderneming kan je meteen aan de slag. Try for free

PimLayer helpt bedrijven om hun productinformatie op één plaats te beheren, waardoor het gemakkelijker wordt om consistent en nauwkeurig te zijn in de presentatie van productinformatie. Het helpt ook bij het verhogen van de efficiëntie, het verminderen van fouten en het verbeteren van de klanttevredenheid.

Ja, PimLayer is op dit moment de meest gebruiksvriendelijk PIM-software op de markt. Bij elke beslissing over functionaliteiten in de software, staat de aandacht voor een gemakkelijke en intuïtieve gebruikersinterface steeds voorop.

Ja, PimLayer kan naadloos worden geïntegreerd met andere systemen, zoals ERP en e-commerce platforms. Contacteer ons voor de meest recente lijst van connectors.

De implementatietijd van PimLayer varieert afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en de complexiteit van uw workflows. Omdat PimLayer geen inzet van IT-developers vereist, claimen wij dat een implementatie op één maand kan uitgevoerd worden.

Niet echt, onze doelstelling is altijd geweest om een PIM-software op de markt te brengen die zo eenvoudig in gebruik is, dat iedereen er meteen mee aan de slag kan. Bovendien vind je bij het onderdeel DEMO in deze website een heleboel filmpjes over verschillende functionaliteiten. Zit je toch vast, contacteer ons of je partner dan gerust en we helpen je snel vooruit.

PimLayer ondersteunt momenteel Engels, Nederlands, Frans. Productinformatie kan in een onbeperkt aantal talen geregistreerd worden. Bovendien vertaalt PimLayer automatisch – als je dat wil – al je producteigenschappen in elke taal die je wil.

PimLayer maakt gebruik van de nieuwste beveiligingstechnologieën om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en beschermd zijn. De software is ontworpen met de principes van privacy-by-design en security-by-design in het achterhoofd. Extra gevoelige informatie zoals bijvoorbeeld persoonsgegevens kunnen opgeslagen worden in speciale Amazon S3-buckets die pro-actief de security monitoren.

PimLayer is een cloud-gebaseerde oplossing en vereist alleen een internetverbinding en een webbrowser om te gebruiken.

Voor praktische informatie over je eigen PimLayer implementatie neem je best contact op met je software partner. Je mag ook altijd contact opnemen via het formulier of via de telefoon met PimLayer zelf. Gebruik de knop contact bovenaan. Wij zullen je dan zo snel mogelijk verder helpen of je doorverwijzen naar de juiste partner.

Ja, PimLayer biedt integraties met verschillende webshops en ERP-systemen. Contacteer ons om de meest recente lijst met connectors te ontvangen.
Loading...