Ontdek de kracht van versiebeheer met PimLayer

19 februari 2024
PimLayer heeft zojuist de ETALAGE-App gelanceerd in de Apple en Android App Stores. Dit is out-of-the-box inbegrepen bij de PimLayer licentie.

Deze gebruiksvriendelijke applicatie maakt het mogelijk om op een eenvoudige wijze productinformatie te presenteren aan klanten en bezoekers, rechtstreeks in je winkel, magazijn of bij distributeurs.
Op iPad of digital signage screen!
Veel van deze touchscreens werken op Android OS. Daarom was het belangrijk om de ETALAGE te ontwikkelen voor Android app-store.

Ook voor iPad (of andere Apple devices) is ETALAGE beschikbaar.

Door de performante React Native technologie garanderen we heel snelle responstijden en kan ETALAGE grote aantallen concurrent-users (gelijktijdige gebruikers) aan.

Voorbeelden van toepassingen

Productinformatie in de winkel: Je kent wellicht de info-schermen in de AS Adventure winkels. (zie foto hieronder). Etalage is exact dat. Je zoekt een ski-broek voor je dochter van 14 jaar, in de maat 146, voor meisjes, roze kleur, waterbestendig.

ETALAGE geeft je een selectie van producten weer. Je kan ook doorklikken om gedetailleerde informatie te lezen over het product, voorraden te raadplegen enz.
Keuzestress bij een wijnhandel: Een klant in een wijnwinkel zoekt een wijn uit Portugal die goed past bij lamsvlees en tussen de 10€ en 15€ kost. ETALAGE zoekt in het productaanbod en selecteert de juiste wijnen. Sorteren van de producten kan gebeuren op basis van jouw wens om bepaalde producten te pushen in de verkoop. Via taxonomie kan je gaan fine-tunen welke wijn in welke winkel getoond wordt of variaties tonen op basis van voorraad en beschikbaarheid.

Beperkte productkennis bij de eindklant: Een touwenproducent levert het volledige aanbod touwen in een doe-het-zelf winkel. Sommige touwen zijn om te sjorren, te klimmen, lading te bevestigen enz. De occasionele eindklant heeft geen idee welk touw hij nodig heeft voor welke toepassing. ETALAGE biedt via menu-items (gebaseerd op taxonomie) een handige leidraad om het juiste touw te kiezen.

Wil je een graag een demo?

Ik toon je met plezier persoonlijk deze nieuwe Etalage functionaliteit. Op een halfuurtje kunnen we de uitgebreid de mogelijkheden bespreken.
Book een demo
Met je goedvinden, stuur ik je af en toe informatie over nieuwe features en ontwikkelingen van PimLayer
Tot snel ! Pascal Synaeve - CEO PimLayer BV
Loading...