VLAIO kent innovatiesteun toe aan PimLayer!

VLAIO besliste begin september om een A.I.-traject in de vorm van bedrijfsinnovatiesteun toe te kennen aan PimLayer.

15 september 2023
Omwille van de lage prijszetting en de gebruiksvriendelijk, intuïtieve interface, is PimLayer uitermate geschikt voor de KMO-markt.

Bij deze ondernemingen ontstaat er bij het onboarden een probleem met het zeer tijds- en arbeidsintensief catalogeren van historische productdata, foto’s, documenten. Via dit innovatietraject onderzoeken we hoe A.I. hiermee efficiënt kan helpen.
Met behulp van geavanceerde A.I.-technieken zoals beeldherkenning en natuurlijke taalverwerking, streeft het systeem ernaar om assets automatisch te classificeren en te taggen, wat een enorme tijdswinst en kostenefficiëntie oplevert voor onze klanten.

"We geloven dat deze innovatie een katalysator zal zijn voor KMO's in Vlaanderen, waardoor de overstap naar een PIM-systeem toegankelijker en voordeliger wordt", aldus het product-roadmap team bij PimLayer.

Welkom aan boord, Elena!

We zijn bijzonder verheugd om een nieuwe ster aan het PimLayer-firmament te verwelkomen: Elena.

Elena zal zich concentreren op de integratie van platformen upstream (vb. Business Central, SAP, leveranciersimport) en downstream (vb. E-commerce platformen, sociale media marketplaces, …) en op het creëren van gloednieuwe functionaliteiten, waaronder een innovatieve etalage.
Elena's passie voor haar werk komt voort uit de zichtbare impact die ze creëert bij onze klanten. Ze vindt het enorm bevredigend om te zien hoe PimLayer-klanten sneller en efficiënter kunnen opereren dankzij de verbeteringen die zij implementeert.
"Wat me echt motiveert bij PimLayer, is de daadwerkelijke impact die ik zie bij onze klanten. Het is ongelofelijk bevredigend om te zien hoeveel sneller en efficiënter ze kunnen werken dankzij de tools en features waar ik aan bijdraag," zegt Elena

PimLayer gratis uitproberen?

Nieuwsgierig geworden naar alle spannende ontwikkelingen bij PimLayer? Dit is je kans om het zelf te ervaren! Klik op de link hieronder en probeer PimLayer gratis uit. Ontdek zelf hoe onze software je kan helpen bij het digitaliseren en optimaliseren van je productinformatiebeheer.

Wil je een graag een demo?

Ik toon je met plezier persoonlijk deze nieuwe Etalage functionaliteit. Op een halfuurtje kunnen we de uitgebreid de mogelijkheden bespreken.
Book een demo
Met je goedvinden, stuur ik je af en toe informatie over nieuwe features en ontwikkelingen van PimLayer
Tot snel ! Pascal Synaeve - CEO PimLayer BV
Loading...